OVER URPLUS

URPLUS

URplus staat voor de meerwaarde die uw pand krijgt door een doordacht ontwerp.

DNA URPLUS

Soetkin Christiaens behaalde in 2011 het diploma master of science in de interieurarchitectuur aan Sint-Lucas te Gent en richtte nog tijdens haar studies URplus op. Een meubelmaker als vader lag aan de basis voor haar interesse in interieur en ontwerp. In het atelier leerde ze de echte ambacht kennen en raakte ze gepassioneerd door de stiel. Gaandeweg werd die interesse uitgebreid naar het architecturale aspect van het leven.

ervaring URPLUS

verbouwen of renoveren van woningen   |   winkelinrichting en -opfrissing   |   aanpakken van commerciële ruimtes   |   kantoorindeling en -inrichting   |  onder handen nemen van casco panden   |   meubelontwerp op kleine of grote schaal   |   retail - horeca - zorgsector - particulier

sterktes URPLUS

Door van kinds af aan mee te lopen in het atelier van haar vader, heeft Soetkin een zeer uitgebreide materialenkennis en ruimtelijk inzicht. Deze kennis zorgt voor een technische achtergrond, dat zich uit in het metier en het planmatige ontwerp.

URplus stuurt ontwerpmatig het proces tot een realistisch eindresultaat, dat voldoet aan de behoeften en eisen van u als bouwheer.

dynamisch interieur

URplus maakt telkens een persoonlijk ontwerp, waarbij wordt voldaan aan het eisenpakket van de klant. De rode draad doorheen de ontwerpen is het karakter van Urplus. Door steeds naar inventieve oplossingen te zoeken op gebied van materiaalgebruik, maar ook door volumewerking, zet URplus zijn eigen stempel op uw interieur.

hoe URPLUS te werk gaat

Bij ons kunt u terecht voor elke fase van uw project. Gaande van voorontwerp tot opvolging van de uitvoeringsfase. Op een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wordt dit steeds toegelicht. De nood aan opvolging is namelijk per project verschillend. Er is steeds een samenwerking mogelijk met CPinterieur voor de uitvoering van maatmeubilair. Daarnaast kan URplus, indien gewenst, een team van uitvoerders aanreiken.